T-shirt Giants Primary

T-shirt Giants Primary

Beginnend op: € 32,27

€ 27,49

-15%
Bekijk het Giants Primary T-shirt van Fanatics, de perfecte keuze voor fans van San Francisco Giants. Mis het niet!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 32,27

€ 27,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Giants Primary

Het Giants Primary T-shirt van Fanatics is de ideale keuze voor alle San Francisco Giants fans. Ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit, is dit T-shirt een must-have om je steun te betuigen aan je favoriete team. Met zijn strakke, moderne ontwerp is het perfect voor elke gelegenheid, of je nu naar de wedstrijd op tv kijkt of uitgaat met vrienden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit t-shirt zowel zacht als comfortabel om te dragen. De klassieke snit en de lichtgewicht stof maken het een ideale keuze voor warme zomerdagen. Bovendien is het voorzien van vochtafvoerende Dri-FIT technologie om je droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intense momenten van de wedstrijd.

Het Giants Primary T-shirt is voorzien van het teamlogo op de voorkant, zodat je je passie voor Giants in stijl kunt laten zien. Of je nu al lang fan bent of het team nog niet kent, dit T-shirt is een geweldige manier om deel uit te maken van de fancommunity en je steun te betuigen aan je favoriete team.

Of je nu op het veld staat of op de tribune, dit T-shirt zal het hele seizoen bij je zijn. Het tijdloze ontwerp en het comfort maken het een kledingstuk dat je jaar na jaar kunt dragen zonder ooit moe te worden. Wacht dus niet langer en voeg het Giants Primary T-shirt van Fanatics vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5401164
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team San Francisco Giants