Kinder-T-shirt BMW Motorsport ESS

Kinder-T-shirt BMW Motorsport ESS

Beginnend op: € 30,25

€ 19,48

-36%
Het BMW Motorsport ESS T-shirt van Puma is een must-have voor jonge racefans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinder-T-shirt BMW Motorsport ESS

Het BMW Motorsport ESS kinder-T-shirt van Puma is een echte must-have voor jonge racefans. Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een comfortabele en stijlvolle pasvorm voor kinderen van alle leeftijden.

Het ontwerp van het T-shirt is geïnspireerd op de wereld van de autosport, met het BMW Motorsport logo groot afgedrukt op de voorkant. De felle, levendige kleuren voegen een vleugje stijl en moderniteit toe aan dit T-shirt, waardoor het de perfecte keuze is voor kinderen die graag de blits maken.

Naast trendy is dit t-shirt ook erg comfortabel. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid van je kind. Het is ook zeer duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor buitenactiviteiten of actieve dagen.

Of je kind nu fan is van BMW Motorsport of gewoon op zoek is naar een stijlvol en comfortabel T-shirt, dit BMW Motorsport ESS kinder-T-shirt van Puma is een perfecte keuze. Het kan gedragen worden voor elke gelegenheid, of het nu een sportieve middag is met vrienden of een ontspannen dagje uit met het gezin.

Geef je kind stijl en comfort met dit BMW Motorsport ESS T-shirt van Puma. Bestel nu en laat je kind zijn liefde voor de autosport tonen met dit indrukwekkende T-shirt.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 538315-08
Kleur dagdroom
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Team BMW Motorsport