Meisjeshemd Reima Kullero

Meisjeshemd Reima Kullero

Beginnend op: € 50,48

€ 35,50

-30%
Het meisjesshirt Reima Kullero: vrouwelijke en praktische kleding voor actieve jongeren, ontworpen door het gerenommeerde merk Reima.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,48

€ 35,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjeshemd Reima Kullero

Het stijlvolle en functionele Reima Kullero meisjesshirt is de perfecte keuze voor actieve meisjes. Ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, is dit shirt speciaal gemaakt voor meisjes en vrouwen in de dop. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige afwerking zal het zelfs de meest veeleisende meisjes aanspreken.

Dit shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als comfortabel. De ademende stof laat de huid ademen en voert vocht af, voor een gevoel van frisheid en comfort, de hele dag lang. Het is perfect voor buitenactiviteiten en biedt bescherming tegen zonnestralen dankzij de UPF 50+ index.

Het ontwerp van het Reima Kullero meisjesshirt is zowel elegant als modern, ideaal voor jonge meisjes die voorop willen lopen in de modewereld. Met zijn slanke pasvorm en subtiele details is het perfect voor elke gelegenheid, van een dagje naar school tot een gezinsuitstapje. De felle kleur voegt een vleugje plezier toe aan elke outfit.

Dit shirt is speciaal ontworpen voor junioren en is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen zonder kleur- of vormverlies. Het is dus de perfecte metgezel voor alle avonturen van je kleine meid, ongeacht haar leeftijd.

Kortom, het Reima Kullero meisjesshirt combineert stijl, comfort en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van actieve jonge meisjes. Met zijn onberispelijke kwaliteit en design is het een must in de garderobe van elk jong meisje dat op zoek is naar comfort en stijl. Exclusief verkrijgbaar bij ons, mis dit must-have shirt voor je kind niet!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 536740-011A
Kleur gebroken wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior