Meisjesparka Reima Saavutus

Meisjesparka Reima Saavutus

Beginnend op: € 131,04

€ 93,13

-29%
Ontdek de Reima Saavutus parka voor meisjes! De kwaliteit en stijl van het merk Reima voor gedurfde jonge vrouwen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Meisjesparka Reima Saavutus

De Reima Saavutus meisjesparka is een veelzijdig en trendy kledingstuk voor jonge meisjes die zich graag onderscheiden van de massa. Van het beroemde merk Reima is deze parka comfortabel, praktisch en stijlvol, waardoor het een must-have is voor stijlbewuste meisjes. Met zijn vrouwelijke snit en felle kleur is hij perfect voor elke gelegenheid, of je nu naar school gaat, gaat sporten of gewoon door de stad loopt.

Deze parka is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie junior en is gemaakt van hoogwaardige materialen die optimale bescherming tegen kou en slecht weer garanderen. De koude- en waterbestendige stof, gecombineerd met een zachte fleece voering, houdt je kind warm en droog, wat voor weer het ook is. Bovendien heeft hij een afneembare capuchon met voering van imitatiebont voor een extra vleugje stijl.

Deze parka is niet alleen praktisch, maar ook heel comfortabel om te dragen. Hij is ontworpen met veel aandacht voor detail om je kind veel bewegingsvrijheid te geven. Verstevigde ritsen, verstelbare manchetten en veel praktische zakken voegen een functioneel tintje toe dat dit een praktische parka maakt voor elke buitenactiviteit.

Of het nu gaat om een dagje uit met het gezin in de bergen, een uitstapje naar de stad met vriendinnen of gewoon naar school gaan, de Reima Saavutus parka is de perfecte keuze voor je dochter. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat hij past bij de lichaamsvorm van elk kind, en in een reeks kleuren naar ieders smaak.

Kortom, de Reima Saavutus parka voor meisjes is een goede investering voor ouders die zich zorgen maken over het comfort en de stijl van hun kind. Met zijn bouwkwaliteit, praktische functies en moderne ontwerp zal het het middelpunt zijn van de wintergarderobe van je dochter. Wacht dus niet langer en trakteer haar op deze prachtige parka die haar op al haar buitenavonturen zal vergezellen.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 531582-6980
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior