Hoodie New York Yankees Heritage Fleece

Hoodie New York Yankees Heritage Fleece

Beginnend op: € 85,71

€ 72,48

-15%
Ontdek het comfort en de stijl van de New York Yankees Heritage Fleece hoodie van Fanatics - voor echte honkbalfans.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 85,71

€ 72,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie New York Yankees Heritage Fleece

Ontdek de New York Yankees Heritage Fleece hoodie van Fanatics, een must-have voor alle Yankees fans van New York. Dit sweatshirt combineert stijl en comfort zodat je trots je steun voor je favoriete team kunt tonen.

Gemaakt door Fanatics, een merk dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit, is deze hoodie een waar eerbetoon aan de traditie en het erfgoed van Yankees van New York. Met het iconische logo op de borst geborduurd, is er geen twijfel mogelijk dat je een van de beste teams uit de honkbalgeschiedenis steunt.

De New York Yankees Heritage Fleece hoodie is ook ontworpen om je warm en comfortabel te houden, dankzij de zachte, warme fleece stof. Of je nu naar een wedstrijd in het stadion kijkt of door de stad loopt, dit sweatshirt houdt je warm en geeft je tegelijkertijd een casual, sportieve look look.

Maak deel uit van de Yankees legende van New York door met trots deze hoodie van Fanatics te dragen. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle fans, man of vrouw, jong of oud. Het is ook een ideaal cadeau voor elke honkbalfan of fan van de stad New York.

Mis de kans niet om je steun te betuigen aan het beroemdste team van Major League Baseball door deze New York Yankees Heritage Fleece hoodie te dragen. Voeg hem nu toe aan je garderobe en laat je passie voor honkbal en de Yankees van New York zien.

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5300768
Kleur atletisch marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees