Kinderhoed Reima Huurre

Kinderhoed Reima Huurre

Beginnend op: € 27,17

€ 22,47

-17%
De Reima Huurre kindermuts is een must-have voor jongeren! Ze zijn warm, comfortabel en stijlvol en vergezellen je kinderen op al hun avonturen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderhoed Reima Huurre

Ontdek de Reima Huurre kindermuts, een onmisbaar accessoire om je kind deze winter warm en stijlvol te houden. Gemaakt door het beroemde merk Reima, een specialist in kinderkleding, is deze muts de perfecte combinatie van comfort, warmte en kwaliteit.

Deze muts is speciaal ontworpen voor junioren, is aangepast aan kinderhoofden en geeft ze een perfecte pasvorm. Met zijn stijlvolle, moderne ontwerp is het de ideale metgezel voor alle buitenactiviteiten, of het nu naar school gaan, sleeën of spelen in de sneeuw is.

Deze muts is gemaakt van zachte, ademende stof en beschermt het hoofd van je kind tegen kou en wind. Hij heeft ook een fleece voering voor optimale isolatie en maximaal comfort. Je kind kan volop genieten van zijn winterdagen zonder zich zorgen te maken over de kou.

De Reima Huurre kindermuts is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, perfect om grijze winterdagen op te vrolijken. De muts is ook gemakkelijk te onderhouden, slijtvast en duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor kwaliteitsbewuste ouders.

Geef je kind de Reima Huurre muts en je kunt er zeker van zijn dat hij deze winter warm en modieus blijft. Voeg hem vandaag nog toe aan de garderobe van je kind!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 528643-2420
Kleur warm geel
Kleur Geel
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1