Kinderbroeken Reima Sprucy

Kinderbroeken Reima Sprucy

Beginnend op: € 50,37

€ 38,28

-24%
De Reima Sprucy kinderbroeken, ontworpen door Reima, bieden stijl en comfort voor actieve junioren. Bekijk ze nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderbroeken Reima Sprucy

De Reima Sprucy kinderbroek is de ideale keuze om je kind warm en droog te houden tijdens buitenactiviteiten. Ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, dat gespecialiseerd is in functionele kleding voor kinderen, is deze broek zowel duurzaam als comfortabel.

De Reima Sprucy broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is water- en windafstotend, zodat hij optimaal beschermd is tegen de elementen. Of je nu in de sneeuw speelt, fietst of gewoon geniet van een regenachtige dag, je kind blijft droog en warm dankzij deze broek.

Deze broek is ontworpen voor junioren en past zich perfect aan de bewegingen van je kind aan, zodat het zich vrij en comfortabel kan bewegen. De smalle pasvorm en voorgevormde knieën zorgen voor een perfecte pasvorm en veel bewegingsvrijheid.

Naast de technische eigenschappen onderscheidt de Reima Sprucy broek zich ook door zijn moderne, trendy design. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks felle kleuren en zullen tous kinderen van alle smaken aanspreken.

De broek is gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen zonder zijn technische eigenschappen te verliezen. Ze hebben ook praktische details zoals zakken met rits om kleine, belangrijke spullen in op te bergen.

Kortom, de Reima Sprucy kinderbroeken zijn een veilige keuze om je kind comfortabel en beschermd te houden tijdens al hun buitenactiviteiten. Geef je kind het allerbeste in kwaliteit en stijl met de Reima Sprucy broek.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 526397-9510
Kleur zwart melange
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1