T-shirt Puma Graphic Slogan Q1

T-shirt Puma Graphic Slogan Q1

Beginnend op: € 25,21

€ 23,60

-6%
Laat je stijl zien met het Puma Graphic Slogan Q1 T-shirt. Een gedurfd ontwerp van Puma voor de meest rebelse onder jullie. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,21

€ 23,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Puma Graphic Slogan Q1

Het Puma Graphic Slogan Q1 T-shirt is een must-have voor alle mode- en sportfans. Met zijn moderne ontwerp en opvallende logo is dit T-shirt perfect om een stijlstatement te maken terwijl je comfortabel blijft.

Gemaakt door het beroemde merk Puma, is dit T-shirt de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl. Het zachte, ademende katoen zorgt de hele dag voor optimaal comfort, of je nu sport of door de stad slentert.

De grafische slogan op de voorkant van het T-shirt voegt een dynamisch en modern tintje toe, ideaal voor wie zich graag onderscheidt van de massa. De felle, levendige kleuren trekken zeker de aandacht.

Of je nu een fervent fan bent van het merk Puma of gewoon op zoek bent naar een trendy T-shirt om je garderobe mee aan te vullen, het Puma Graphic Slogan Q1 T-shirt is een must-have keuze. Verkrijgbaar in verschillende maten voor alle stijlen en lichaamsvormen.

Dus waarom wachten? Voeg dit Puma T-shirt nu toe aan je collectie en laat de wereld je passie voor sport en mode zien. Je zult er geen spijt van krijgen!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 525100-33
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene