Baby mackintosh Reima Loiske

Baby mackintosh Reima Loiske

Beginnend op: € 50,37

€ 38,28

-24%
Bescherm je kind tegen de elementen met het waterdichte wetsuit Reima Loiske, ontworpen door het merk dat je kunt vertrouwen voor jonge avonturiers.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,37

€ 38,28

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby mackintosh Reima Loiske

Het Reima Loiske waterdichte kinderpak is de ideale keuze om je kind droog en warm te houden op regenachtige dagen. Dit zeer functionele pak is ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, al meer dan 75 jaar specialist in kinderkleding. Het pak Reima Loiske is geschikt voor kinderen van de leeftijd tous en is speciaal ontworpen voor junioren.

Dit waterdichte pak is gemaakt van materialen van topkwaliteit en biedt totale bescherming tegen regen en slecht weer. De buitenstof is waterafstotend en ademend, zodat je kind droog en comfortabel blijft, zelfs als het in de modder speelt. Bovendien is het pak verstevigd bij de knieën en ellebogen voor extra duurzaamheid, perfect voor jonge avonturiers.

Het pak van Reima Loiske is niet alleen functioneel, maar ook heel praktisch. Elle heeft een gemakkelijk te gebruiken ritssluiting en een afneembare capuchon voor maximale veelzijdigheid. Verstelbare bretels en manchetten zorgen voor een perfecte pasvorm voor optimaal comfort. Bovendien heeft de jumpsuit ruime zakken zodat je kind zijn kleine schatten bij de hand kan houden.

De Reima Loiske jumpsuit is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en is niet alleen functioneel en praktisch, maar ook stijlvol. Je kind zal met plezier deze comfortabele en trendy jumpsuit dragen, of het nu naar school gaat of buiten speelt.

Als ouder wil je het beste voor je kind en daar hoort kwaliteitskleding bij die lang meegaat. Met de waterdichte jumpsuit Reima Loiske weet je zeker dat je kind optimaal beschermd is tegen de elementen en toch comfortabel en stijlvol blijft. Wacht dus niet langer en geef je junior het beste waterdichte pak voor al zijn buitenavonturen!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 522245-6980
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1