Waterdicht kinderjack Reima Koski

Waterdicht kinderjack Reima Koski

Beginnend op: € 50,37

€ 38,28

-24%
Bescherm je kind tegen de regen in stijl met de waterdichte jas van Reima Koski, ontworpen door het merk dat bekend staat om zijn junioren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Reima Koski

De waterdichte jas voor kinderen Reima Koski is de perfecte keuze om je kind droog en comfortabel te houden in nat weer. Met de bekende merknaam Reima is deze jas ontworpen voor jonge, opgroeiende kinderen. Elle is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een pasvorm en functionaliteit die zijn afgestemd op hun behoeften.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen, is zowel licht als duurzaam en biedt ideale bescherming tegen regen en wind. Elle is uitgerust met een waterdicht en ademend membraan, dat vocht laat ontsnappen en voorkomt dat water binnendringt. Je kind kan dus genieten van buitenactiviteiten zonder zich zorgen te maken over nat worden of oververhitting.

De Reima Koski heeft ook een groot aantal praktische voorzieningen voor kinderen, zoals een afneembare capuchon, zakken met rits en reflectoren voor betere zichtbaarheid. Het moderne, kleurrijke ontwerp zal je kind zeker bevallen en de comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat ze zich vrij kunnen bewegen.

Of het nu gaat om spelen in de speeltuin, wandelen met het gezin of wandelen in de regen, de waterdichte jas Reima Koski is de perfecte metgezel voor je junior. Geef ze de bescherming en het comfort dat ze nodig hebben met deze kwaliteitsjas van een merk dat bekend staat om zijn expertise in kinderkleding.

Laat de regen de activiteiten van je kind niet bederven, kies voor de waterdichte jas Reima Koski en haal het meeste uit je buitenactiviteiten, ongeacht het weer.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 521507-7332
Kleur aquatisch
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1