Satijnen jas met capuchon Los Angeles Dodgers v2

Satijnen jas met capuchon Los Angeles Dodgers v2

Beginnend op: € 100,83

€ 81,94

-19%
Laat je liefde voor Dodgers in stijl zien met deze satijnen v2 hoodie van Fanatics. Maak nu deel uit van team LA!

Niet op voorraad

Beschrijving

Satijnen jas met capuchon Los Angeles Dodgers v2

De Los Angeles Dodgers v2 satijnen hoodie van Fanatics is een must-have voor alle fans van Dodgers van Los Angeles. Met zijn stijlvolle ontwerp en comfortabele pasvorm gaat hij overal met je mee, zowel in het stadion als in het dagelijks leven.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardig satijn en is zowel licht als duurzaam. Het beschermt je tegen de kou en geeft je tegelijkertijd een trendy, sportieve look look. De verstelbare capuchon beschermt je tegen regen of wind en geeft je outfit een vleugje stijl.

Toon met trots je steun voor Dodgers van Los Angeles met het officiële teamlogo geborduurd op de borst. Combineer het met je Dodgers pet en autres accessoires voor een complete look en onwrikbare steun voor je favoriete team.

Dit jack is niet alleen een fashion statement, maar ook een symbool van je passie voor Dodgers Los Angeles . Of je nu naar een wedstrijd kijkt of uitgaat met vrienden, dit jack zal je bondgenoot zijn om je liefde voor het team te tonen.

De Los Angeles Dodgers v2 satijnen hoodie van Fanatics is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle Dodgers fans, zowel mannen als vrouwen. Geef hem cadeau aan jezelf of een geliefde voor een sportieve en trendy look terwijl je je steun voor het team laat zien.

Wacht dus niet langer en voeg dit jack nu toe aan je Dodgers kledingcollectie. Met zijn comfort, stijl en steun voor je favoriete team zal het snel je must-have kledingstuk worden voor alle gelegenheden. Ga naar Dodgers!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5200265
Kleur maritiem blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Los Angeles Dodgers