Baby mutsje Reima Piponen

Baby mutsje Reima Piponen

Beginnend op: € 35,24

€ 27,95

-21%
Bescherm en verwen je baby met de Reima Piponen muts, ideaal voor koude dagen. Zacht en comfortabel, perfect voor peuters.

Niet op voorraad

Beschrijving

Baby mutsje Reima Piponen

De Reima Piponen babymuts is een must-have om je kleintje warm te houden op koude dagen. Deze muts is gemaakt door het Finse merk Reima, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kinderkleding. Deze muts is speciaal ontworpen voor baby's en is zowel comfortabel als functioneel.

De muts is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en aangenaam aan, waardoor hij ideaal is voor de tere babyhuid. Het is ook ademend, waardoor het hoofdje van je baby de hele dag droog en comfortabel blijft.

De Reima Piponen babymuts is niet alleen praktisch, maar ook schattig! Hij is verkrijgbaar in verschillende felle kleuren en leuke patronen waar je kleintje dol op zal zijn. Het heeft ook een pompon bovenop voor een nog schattigere look.

Deze muts is geschikt voor baby's van tous leeftijd, waardoor het een perfect cadeau is voor nieuwe ouders. Hij is ook verstelbaar zodat hij past bij de groei van je baby, zodat hij er nog lang plezier van heeft.

Deze Reima Piponen babymuts is niet alleen comfortabel en schattig, maar ook heel praktisch. Hij is gemakkelijk op te zetten en af te doen dankzij het slip-on ontwerp. Bovendien is hij léger en compact, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen als je met je baby op stap bent.

Kortom, de Reima Piponen babymuts is een essentieel accessoire om je baby warm en droog te houden en tegelijkertijd een vleugje stijl aan zijn outfit toe te voegen. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en schattige ontwerp wordt het zeker een favoriet in de garderobe van je baby. Wacht niet langer en haal de Reima Piponen babymuts vandaag nog in huis!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 518603-9990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1