Baby zwemshort Reima Hawaii

Baby zwemshort Reima Hawaii

Beginnend op: € 23,14

€ 19,72

-15%
Ontdek het comfort en de kwaliteit van Reima Hawaii babyzwemshorts, ideaal om je baby te vergezellen op zijn eerste wateravonturen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 23,14

€ 19,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby zwemshort Reima Hawaii

De Reima Hawaii babyzwemshorts zijn de perfecte keuze voor beginnende zwemmers! Deze zwemshorts zijn gemaakt door het beroemde merk Reima en zijn speciaal ontworpen voor baby's die graag in het water spetteren.

Met zijn kleurrijke en leuke op Hawaï geïnspireerde ontwerp zal deze zwembroek zeker in de smaak vallen bij tous kleine zwemmers. Maar het is niet alleen mooi, het is ook zeer functioneel. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is léger, comfortabel en slijtvast. Je baby kan dus volop genieten van zijn zwemsessies zonder enig ongemak.

Deze zwemshort is speciaal ontworpen voor baby's en biedt een comfortabele pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. Ze hebben ook een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en een trekkoord voor extra veiligheid. Bovendien hebben ze een mesh voering die rapide droogt en je de hele dag een fris gevoel geeft.

Of het nu bij het zwembad of op het strand is, Reima Hawaii babyzwemshorts zijn een ideale keuze voor alle wateractiviteiten. Ze zijn perfect om je baby kennis te laten maken met het plezier van zwemmen en hem te helpen zelfvertrouwen te ontwikkelen in het water. Bovendien is hij gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor luiers verschonen een fluitje van een cent wordt.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwaliteitszwemshort voor je baby, zoek dan niet verder! Reima Hawaii baby zwemshorts zijn functioneel, comfortabel en leuk. Wacht dus niet langer en geef je baby de beste uitrusting voor zijn eerste wateravonturen met de babyzwemshort Reima Hawaii.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 516346-6840
Kleur marineblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1