Baby jasje Reima Moomin Lykta

Baby jasje Reima Moomin Lykta

Beginnend op: € 100,78

€ 73,57

-27%
Geef je baby het comfort en de warmte van het donsjack Reima Moomin Lykta, geïnspireerd op de magische wereld van de Moomins.

Niet op voorraad

Beschrijving

Baby jasje Reima Moomin Lykta

De donsjas voor baby's Reima Moomin Lykta is de perfecte keuze om je kleine schat warm te houden tijdens de wintermaanden. Met zijn schattige, op Moomin geïnspireerde ontwerp is dit donsjack zowel functioneel als stijlvol.

Dit donsjack is gemaakt door het Finse merk Reima, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kinderkleding, en is speciaal ontworpen voor baby's. Elle is gemaakt van stevige, duurzame materialen om het spelen en de avonturen van je baby te weerstaan.

Het donsjack voor baby's Reima Moomin Lykta heeft warme léger donsisolatie, waardoor het een ideale laag is voor koud weer. Elle heeft ook een afneembare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen. Elastische manchetten en zoom zorgen voor een comfortabele pasvorm en houden de kou buiten.

Dit donsjack is niet alleen praktisch, maar ook heel schattig. Het gedetailleerde borduursel van de Moomin-figuren geeft dit functionele kledingstuk een speels tintje. Je baby zal zeker de aandacht trekken en zich warm en behaaglijk voelen in zijn donsjack Reima Moomin Lykta.

Of je nu van plan bent een dagje naar buiten te gaan of gewoon een wandelingetje door de stad te maken, dit donsjack is een perfecte keuze om je baby warm en droog te houden. Elle is verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's, waardoor het een perfecte aanvulling is op de garderobe van je kleintje.

Geef je baby het allerbeste in winterkleding met de donsjas voor baby's Reima Moomin Lykta. Je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 511326-4551
Kleur rozig roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1