Waterdicht kinderjack Reima Vandmand

Waterdicht kinderjack Reima Vandmand

Beginnend op: € 40,28

€ 31,34

-22%
Bescherm je baby tegen de elementen met de waterdichte jas Reima Vandmand, ontworpen voor peuters door het vertrouwde merk Reima.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,28

€ 31,34

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Reima Vandmand

De waterdichte jas voor baby's Reima Vandmand is de perfecte keuze om je baby droog en warm te houden, wat voor weer het ook is. Deze jas van het gerenommeerde merk Reima is speciaal ontworpen voor baby's om ze optimaal comfort te bieden en ze tegelijkertijd te beschermen tegen regen en wind.

Deze waterdichte jas zit boordevol technische functies om maximale bescherming te garanderen. Elle is uitgerust met een waterdicht en ademend membraan dat water buiten houdt en tegelijkertijd overtollige warmte en vocht laat ontsnappen. Je baby blijft dus droog en comfortabel, zelfs in de stromende regen.

Bovendien is de jas Reima Vandmand ook winddicht, waardoor hij ideaal is voor winderige dagen. Dankzij de verstelbare capuchon en elastische manchetten is je baby goed beschermd tegen de elementen.

Deze jas is speciaal ontworpen voor baby's, met een comfortabele pasvorm zodat ze zich vrij kunnen bewegen en zich ongehinderd kunnen vermaken. Elle heeft ook reflecterende ritsen voor een betere zichtbaarheid in het donker, zodat de veiligheid van je baby altijd gegarandeerd is.

De jas Reima Vandmand is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en slijtvast, waardoor het een verstandige investering is voor ouders die de kwaliteit en het comfort van hun kinderen belangrijk vinden.

Kortom, de waterdichte jas voor baby's Reima Vandmand is de perfecte keuze om je baby droog en warm te houden en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden. Met zijn geavanceerde technische functies en speciaal babyvriendelijk ontwerp is deze jas een must-have voor alle buitenavonturen met je kleintje. Vertrouw op Reima om je het beste voor je baby te bieden!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 511300-3123
Kleur poeder
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1