Slanke jeans G-Star 3301

Slanke jeans G-Star 3301

Beginnend op: € 131,03

€ 104,83

-20%
Laat je stijl zien met jeans slim G-Star 3301, een must-have van het merk! Comfortabel en trendy, koop ze nu.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,03

€ 104,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slanke jeans G-Star 3301

Ontdek onze nieuwste toevoeging aan de G-Star collectie: de jeans slim G-Star 3301. Deze jeans is ontworpen voor moderne, stijlbewuste mannen en biedt de perfecte balans tussen comfort en elegantie.

Met zijn strakke ontwerp en slanke pasvorm is deze jeans slim een must-have voor de garderobe van elke man. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en ziet er de hele dag geweldig uit.

De jeans slim G-Star 3301 heeft subtiele details die er een echt fashion statement van maken. Contrasterende stiksels en discrete achterzakken geven deze tijdloze klassieker een modern tintje. Bovendien staat het merk G-Star trots op de achterzak, een bewijs van de onmiskenbare kwaliteit en stijl.

Of je nu boodschappen doet of op stap bent met vrienden, met dit slim-fit jack van jeans kun je al je activiteiten stijlvol en veelzijdig aan. Combineer hem met een casual T-shirt voor een relaxte look, of met een overhemd en geklede schoenen voor een elegantere look.

Verwen jezelf vandaag nog met de jeans slim G-Star 3301 en voeg een vleugje tijdloze stijl toe aan je garderobe. Mis deze kans niet om je te onderscheiden van de massa met een kwaliteitskledingstuk ontworpen door een van de beroemdste merken in de wereld van herenmode. Bestel de jouwe nu!

Extra informatie

Merk G-Star
Fabrikant SKU 51001-D503-G561
Kleur zonverbleekte waterkant
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene