Sweatshirt New York Yankees Terrazzo Fleece

Sweatshirt New York Yankees Terrazzo Fleece

Beginnend op: € 65,54

€ 56,35

-14%
Laat je Yankees trots zien met de Terrazzo fleece hoodie Fanatics, een must-have voor elke New York fan.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 65,54

€ 56,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt New York Yankees Terrazzo Fleece

Het New York Yankees Terrazzo Fleece sweatshirt van Fanatics is de perfecte keuze voor elke Yankees fan van New York. Met zijn unieke terrazzo-ontwerp en officiële teamlogo is dit sweatshirt een must-have voor elke verzamelaar van Yankees merchandise.

Dit sweatshirt is gemaakt van een zachte mix van katoen en polyester en biedt optimaal comfort terwijl het je warm houdt op frisse dagen. De fleece stof voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen, zodat je hem nooit meer uit wilt doen!

Het Yankees logo op de voorkant van het sweatshirt is gedrukt in topkwaliteit, met een gedetailleerde weergave die trouw is aan de teamkleuren. Je kunt dus overal trots je liefde voor Yankees laten zien.

Dit sweatshirt is niet alleen stijlvol en comfortabel, het is ook gemaakt om lang mee te gaan. Stevige stiksels en kwaliteitsstof maken dit een slijtvast kledingstuk dat je op al je avonturen als Yankees fan zal vergezellen.

Of je nu een wedstrijd bijwoont in het Yankee Stadium of het gewoon draagt om je steun te betuigen aan het team, dit sweatshirt is een perfecte keuze. Het is ook ideaal als cadeau voor een vriend of familielid die jouw passie voor Yankees deelt.

Mis de kans niet om dit New York Yankees Terrazzo Fleece sweatshirt van Fanatics te bemachtigen, een must-have aanvulling op je Yankees fan garderobe. Bestel hem nu en laat zien dat je trots bent op je favoriete team!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5023604
Kleur blauwe schaduw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees