Hoodie New York Yankees Terrazzo Fleece

Hoodie New York Yankees Terrazzo Fleece

Beginnend op: € 85,71

€ 72,48

-15%
Laat je passie voor Yankees in stijl zien met deze Fanatics hoodie van Terrazzo fleece, een must-have voor elke honkbalfan.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 85,71

€ 72,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie New York Yankees Terrazzo Fleece

De New York Yankees Terrazzo Fleece hoodie van Fanatics is een must-have voor alle Yankees fans op New York. Dit sweatshirt is gemaakt van een mix van katoen en polyester en is zowel zacht als warm, ideaal voor frisse dagen in het stadion of om thuis lekker te ontspannen.

Het unieke ontwerp van dit sweatshirt met is voorzien van het iconische Yankees logo, met een modern terrazzopatroon voor een extra vleugje stijl. Met zijn verstelbare capuchon en handige kangoeroezak biedt dit sweatshirt optimaal comfort en functionaliteit.

Of je nu een wedstrijd bijwoont op Yankees of gewoon je steun wilt betuigen aan je favoriete team, dit sweatshirt is een perfecte keuze. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Dit sweatshirt is niet alleen een geweldige aanvulling op je supportersgarderobe, het is ook een ideaal cadeau voor elke Yankees fan. Geef het aan een vriend of familielid om je liefde voor het team te laten zien.

Mis de kans niet om je Yankees kleuren met trots te dragen dankzij deze New York Yankees Terrazzo Fleece hoodie van Fanatics. Bestel hem vandaag nog en laat je passie voor het beroemdste honkbalteam zien op New York!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5023588
Kleur blauwe schaduw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees