T-shirt Los Angeles Dodgers Terrazzo

T-shirt Los Angeles Dodgers Terrazzo

Beginnend op: € 45,38

€ 40,21

-11%
Laat je liefde voor Dodgers zien met het terrazzo T-shirt van Fanatics. Bezoek Los Angeles in een oogwenk.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,38

€ 40,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Los Angeles Dodgers Terrazzo

Het Los Angeles Dodgers Terrazzo T-shirt van Fanatics is de ultieme keuze voor alle die-hard fans van het Los Angeles Dodgers team. Met een uniek ontwerp op terrazzo is dit T-shirt zowel trendy als comfortabel, perfect om je steun aan het team te tonen en tegelijkertijd stijlvol te blijven.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen slijtvast, maar voelt ook zacht aan. Het limited edition Dodgers logo is met precisie gedrukt, waardoor het een must-have collectible is voor elke honkbalfan.

Of je nu een honkbalwedstrijd bijwoont of gewoon een nieuw item aan je sportgarderobe wilt toevoegen, dit T-shirt is een ideale keuze. Het is ook perfect als cadeau voor een vriend of familielid die fan is van Dodgers.

Draag je Dodgers teamtrots in stijl met dit Los Angeles Dodgers Terrazzo T-shirt van Fanatics. Dit T-shirt is slechts een beperkte tijd beschikbaar, dus mis je kans niet om dit unieke en exclusieve item te bemachtigen. Dus wacht niet langer, bestel het jouwe vandaag nog en toon je steun voor het Dodgers team met trots!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5023564
Kleur oude roos
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Los Angeles Dodgers