Jersey Chicago White Sox Terrazzo MLB Foundation Top

Jersey Chicago White Sox Terrazzo MLB Foundation Top

Beginnend op: € 70,58

€ 60,38

-14%
Steun Chicago White Sox in stijl met de Terrazzo Jersey Fanatics, een must-have van de MLB Foundation. Ga Sox!

Niet op voorraad

Beschrijving

Jersey Chicago White Sox Terrazzo MLB Foundation Top

Het Chicago White Sox Terrazzo MLB Foundation Top shirt is een must-have voor honkbalfans, vooral die van White Sox. Dit shirt is gemaakt door het beroemde merk Fanatics en is een eerbetoon aan het iconische team van de stad.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit shirt zowel comfortabel als duurzaam. Het unieke ontwerp, geïnspireerd op de terrazzo kunststroming, maakt het een echte blikvanger. De felle, levendige kleuren die de White Sox vertegenwoordigen geven het shirt een vleugje trots en passie.

Behalve een modeartikel is dit shirt ook een manier om de gemeenschap te steunen. Elke aankoop draagt namelijk bij aan de MLB Foundation, die zich inzet om de leefomstandigheden van jongeren in de achterstandswijken van Chicago te verbeteren.

Of je nu een wedstrijd bijwoont op White Sox of gewoon je steun wilt betuigen aan het team, dit shirt is een ideale keuze. Het is geschikt voor alle gelegenheden, of je nu sport of door de stad loopt.

Laat je liefde voor de Chicago White Sox zien met deze " Chicago White Sox Terrazzo MLB Foundation Top Jersey" van Fanatics. Het is een must-have voor elke honkbalfan en tegelijkertijd een manier om bij te dragen aan een goed doel. Mis de kans niet om dit unieke shirt te bezitten en je steun aan de ploeg te tonen!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5023548
Kleur oude roos
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Chicago White Sox