Katoenen jersey Braves

Katoenen jersey Braves

Beginnend op: € 60,45

€ 48,66

-19%
Laat je liefde voor Braves zien met het ultieme comfort van het Fanatics katoenen shirt. Nu verkrijgbaar voor toegewijde fans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Katoenen jersey Braves

Het Braves katoenen shirt van Fanatics is de perfecte keuze voor alle fans van het Atlanta Braves team. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit shirt ultiem comfort terwijl je je steun betuigt aan je favoriete team.

Het Braves logo staat trots op de voorkant van het shirt, zodat je kunt laten zien dat je trots bent op dit legendarische team. De felle kleuren en het stijlvolle ontwerp maken dit shirt een echte must-have voor alle Braves fans.

Of je nu een wedstrijd in het stadion bijwoont of thuis kijkt, met dit shirt zit je comfortabel terwijl je schreeuwt voor je team. Het is ook ideaal voor een casual dagje uit of een sporttraining.

Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle Braves fans, zowel mannen als vrouwen. Het is ook een geweldig cadeau voor alle honkbalfans in je leven.

Laat je steun en liefde voor Braves zien met het Braves katoenen shirt van Fanatics. Het is de perfecte manier om je favoriete team te vertegenwoordigen in stijl en comfort. Ga voor Braves!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5022633
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Atlanta Braves