Satijnen jas met capuchon New York Yankees

Satijnen jas met capuchon New York Yankees

Beginnend op: € 95,74

€ 76,59

-20%
Laat je liefde voor het Yankees team zien met onze satijnen hoodie van Fanatics. De ultieme urban stijl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Satijnen jas met capuchon New York Yankees

De New York Yankees satijnen hoodie van Fanatics is een must-have voor elke fan van het legendarische New York Yankees honkbalteam. Dit jack is gemaakt van een hoogwaardige satijnen stof en is zowel comfortabel als stijlvol.

In de iconische kleuren Yankees, marineblauw en wit, is dit jack trots voorzien van het teamlogo op de borst en rug. Met zijn verstelbare capuchon en praktische zakken met ritssluiting is het ideaal om je warm en droog te houden op wedstrijddagen of om gewoon een vleugje sportieve stijl aan je outfit toe te voegen.

Het tijdloze ontwerp van dit jack betekent dat je het nog jaren kunt dragen om je steun te betuigen aan je favoriete team. Of je nu een wedstrijd in het stadion bijwoont of hem elke dag draagt, dit jack zal een waar symbool zijn van je passie voor Yankees.

Verwen jezelf met de New York Yankees satijnen hoodie van Fanatics en laat iedereen je liefde voor dit legendarische team zien. Het is het perfecte cadeau voor alle honkbalfans en een must-have aanvulling op je sportkledingcollectie. Dus wacht niet langer, bestel hem vandaag nog en draag hem met trots!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5022541
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees