Strandshorts voor kinderen Playshoes Palms

Strandshorts voor kinderen Playshoes Palms

Beginnend op: € 24,19

€ 17,80

-26%
Ontdek de Playshoes Palms strandshorts voor kinderen, comfortabel en trendy, perfect voor juniors op vakantie!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 24,19

€ 17,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Strandshorts voor kinderen Playshoes Palms

De " Playshoes Palms Kids Beach Shorts" zijn een must-have accessoire voor jonge strandgangers. Ontworpen door het beroemde merk Playshoes, zijn deze shorts speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 12 jaar, waardoor ze een ideale keuze zijn voor junioren. Met zijn leuke palmboompatroon voegt deze short een vleugje tropische stijl toe aan elke dag op het strand.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel comfortabel als duurzaam. Ze zijn perfect voor activiteiten aan zee, dankzij de lichtgewicht, droge stof rapide. Kinderen kunnen zonder beperkingen rennen, springen en zwemmen, terwijl ze comfortabel blijven en het meeste uit hun dag halen.

Naast het speelse ontwerp bieden deze shorts ook UPF 50+ bescherming tegen de zon, zodat de tere huid van kinderen wordt beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Het is essentieel om te zorgen voor voldoende bescherming op lange dagen op het strand, en deze shorts zijn het perfecte antwoord.

De " Playshoes Palms Kids Beach Shorts" zijn ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke ouders. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen zonder hun vorm of glans te verliezen, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor de komende zomervakantie.

Kortom, als u op zoek bent naar strandshorts die leuk, comfortabel en beschermend zijn voor uw kind, dan zijn de Playshoes Palms Kids Strandshorts de perfecte keuze. Met het vertrouwde merk Playshoes en het leuke tropische patroon zullen deze shorts snel een vast onderdeel worden van de garderobe van uw kind voor zonnige dagen op het strand. Wacht dus niet langer en koop nu de " Playshoes Palms Kids Beach Shorts" voor onvergetelijke herinneringen aan het strand met uw gezin.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 469201-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1