Baby uv-beschermingsluier Playshoes Whale

Baby uv-beschermingsluier Playshoes Whale

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Bescherm je baby tegen de zon met Playshoes Whale slipluiers, ontworpen voor optimale UV-bescherming. Ideaal voor peuters!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermingsluier Playshoes Whale

De UV-beschermende baby-slipluier Playshoes Whale is het ideale accessoire om de tere huid van je baby te beschermen tegen de zon. Ontworpen door het vertrouwde merk Playshoes, biedt deze luier effectieve bescherming tegen de zon en is tegelijkertijd comfortabel voor je kleintje.

Deze slipluier is gemaakt van een zachte, ademende stof en is speciaal ontworpen voor baby's. Hij biedt maximale UV-bescherming om de gevoelige huid van je baby te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Met het schattige ontwerp van een walvis wordt deze luier zeker de nieuwe favoriet van je baby.

Naast effectieve bescherming tegen de zon biedt deze luier ook een perfecte pasvorm dankzij de elastische taille- en dijbanden. Je baby kan onbelemmerd spelen en bewegen terwijl hij beschermd is tegen de zon.

Deze luier is ook gemakkelijk te wassen en droogt snel, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders. Je kunt er zeker van zijn dat je baby altijd comfortabel en beschermd is als hij de babyluier met UV-bescherming Playshoes Whale draagt.

Laat de zon de buitenactiviteiten met je baby niet bederven. Geef hem de beste bescherming tegen de zon met de UV-beschermende baby-slipluier Playshoes Whale. Met zijn leuke ontwerp en effectieve bescherming zal deze luier een waardevolle aanvulling zijn op de garderobe van je baby. Bestel nu en geef je baby de beste bescherming tegen de zon met Playshoes.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461330-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1