Meisjes slippers Havaianas Slim Glitter Iridescent

Meisjes slippers Havaianas Slim Glitter Iridescent

Beginnend op: € 23,19

€ 19,08

-18%
Verblind je jonge fashionista met teenslippers van Havaianas Slim Glitter Iridescent, het vertrouwde merk voor modieuze meisjes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 19,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes slippers Havaianas Slim Glitter Iridescent

Teenslippers voor meisjes van Havaianas Slim Glitter Iridescent zijn de perfecte keuze voor modebewuste meisjes. Met hun bekende merk Havaianas zijn deze teenslippers zowel stijlvol als comfortabel. Meisjes kunnen ze dragen naar het strand, het zwembad of gewoon voor een wandeling door de stad.

Het merk Havaianas staat bekend om haar kwaliteitsproducten en deze teenslippers zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van zacht, duurzaam rubber en gaan gegarandeerd lang mee en zijn comfortabel voor de tere voetjes van jonge meisjes.

Het ontwerp van de Slim Glitter Iridescent teenslippers is zowel speels als elegant, perfect voor jonge meisjes die graag modieus willen zijn. Hun glanzende, iriserende kleur voegt een vleugje glamour toe aan elke zomerse outfit. Bovendien zorgt de getextureerde zool voor optimale grip en stabiliteit om veilig te lopen.

Deze teenslippers zijn speciaal ontworpen voor junior meisjes en bieden de perfecte pasvorm voor hun groeiende voeten. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk aan te trekken, waardoor ze een praktische optie zijn voor zomerse activiteiten.

Tot slot zijn teenslippers van Havaianas Slim Glitter Iridescent een must-have accessoire voor alle meisjes die op zoek zijn naar stijl en comfort. Dus trakteer je dochter op deze teenslippers van topkwaliteit die haar voeten de hele zomer lang zullen laten glinsteren!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4148922-1056
Kleur lavendelblauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1