Vrouwenslippers Havaianas Slim

Vrouwenslippers Havaianas Slim

Beginnend op: € 34,28

€ 27,43

-20%
Laat je zomer schitteren met de damesslippers van Havaianas Slim. Comfort, stijl en kwaliteit, alles in één. Ontdek de collectie nu."

"Slippers Havaianas Slim voor een oogverblindende zomer. Comfort en stijl gecombineerd voor een ongeëvenaarde ervaring. Ontdek ze nu.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 34,28

€ 27,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenslippers Havaianas Slim

De teenslippers Havaianas Slim voor dames zijn de perfecte keuze voor een zonnige, stijlvolle zomer. Ontworpen door het beroemde Braziliaanse merk Havaianas, zijn deze teenslippers een perfecte mix van stijl en comfort.

Gemaakt van materialen van hoge kwaliteit zijn de Havaianas Slim teenslippers lichtgewicht en duurzaam, waardoor ze een ideale keuze zijn voor uw dagen op het strand, bij het zwembad of gewoon om door de stad te wandelen. Bovendien biedt hun rubberen zool perfecte grip om uitglijden en vallen te voorkomen.

Het elegante, vrouwelijke ontwerp van deze teenslippers maakt ze een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je ze gemakkelijk bij elke zomerse outfit kunt combineren. Of het nu een informele dag op het strand is of een avondje uit in de stad, Havaianas Slim teenslippers zullen uw beste bondgenoot zijn voor een trendy en casual look.

Bovendien zijn deze teenslippers zeer comfortabel om te dragen dankzij hun anatomische vorm, die zich perfect aanpast aan de vorm van je voeten. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder pijn of ongemak te voelen.

Teenslippers van Havaianas Slim zijn ook gemakkelijk te onderhouden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze beschadigt als je er in de zomer op uit trekt. Spoel ze gewoon af in schoon water en ze zijn weer zo goed als nieuw.

Kortom, Havaianas Slim teenslippers voor dames zijn een must-have voor de zomer. Met hun elegante stijl, ultiem comfort en duurzaamheid zijn ze je ideale metgezel voor al je zomeravonturen. Dus wacht niet langer en haal deze teenslippers van het beroemde merk Havaianas nu in huis!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4122111-0027
Kleur perzik
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene