Donsjack Sergio Tacchini Vessen

Donsjack Sergio Tacchini Vessen

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

-20%
De donsjas Sergio Tacchini Vessen is een must-have winterstijl die mode en comfort combineert. Ontdek hem nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Sergio Tacchini Vessen

De donsjas Sergio Tacchini Vessen is een must-have voor wintermode voor iedereen die stijl en comfort belangrijk vindt. Dit donsjack, ontworpen door het beroemde merk Sergio Tacchini, combineert elegantie en functionaliteit perfect om je warm te houden en tegelijkertijd een trendy look look te geven.

Dit donsjack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, waardoor het de perfecte keuze is voor de strenge winter. De nauwsluitende snit vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam, verbetert je silhouet en geeft je veel bewegingsvrijheid.

Het ontwerp van de Sergio Tacchini Vessen donsjas is zowel modern als tijdloos, met zijn strakke lijnen en iconische logo op de borst. Elle is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor de jas die het beste bij je stijl en persoonlijkheid past.

Maar dit donsjack ziet er niet alleen goed uit, elle is ook erg praktisch. De zakken met rits houden je essentials binnen handbereik, terwijl de afneembare capuchon je beschermt tegen wind en regen. Bovendien heeft elle effectieve thermische isolatie om je zelfs in het koudste weer warm te houden.

Of je nu in de stad bent of in de bergen, met de Sergio Tacchini Vessen donsjas kom je overal in stijl en comfort. Dus trakteer jezelf op dit must-have item van Sergio Tacchini om de winter stijlvol en praktisch tegemoet te treden.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 40410-214
Kleur nav/hum
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1