Baby meisjes sportschoenen Puma Jada Crush AC

Baby meisjes sportschoenen Puma Jada Crush AC

Beginnend op: € 50,42

€ 42,07

-17%
Puma Jada Crush AC gympen voor babymeisjes voor ontluikende fashionista's. Comfortabel, trendy en van hoge kwaliteit, getekend Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 42,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby meisjes sportschoenen Puma Jada Crush AC

Ontdek de nieuwe Puma Jada Crush AC gympen voor babymeisjes, de perfecte keuze voor je kleine prinses in wording! Deze gympen zijn ontworpen door het beroemde merk Puma en combineren stijl en comfort voor de allerkleinsten. Met hun elegante design en zachte kleur rose zijn ze de perfecte aanvulling op elke outfit van je kleine meid.

Deze gympen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden optimale ondersteuning voor baby's gevoelige voetjes. De zachte rubberen zool zorgt voor perfecte grip en beschermt groeiende voetjes. Bovendien zijn ze dankzij de praktische klittenbandsluiting gemakkelijk te verstellen en rapide.

De Puma Jada Crush AC gympen voor babymeisjes zijn niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Ze zijn voorzien van het Puma logo op de zijkant en de tong, wat een modern tintje toevoegt aan hun klassieke ontwerp. Je kleine meid zal zich een echte fashionista voelen vanaf het moment dat ze haar eerste stapjes zet in deze gympen Puma!

Deze gympen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, maar kunnen ook gedragen worden door kleine jongens dankzij hun uniseks design. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's van 0 tot 18 maanden, zodat ze voor elke leeftijd perfect passen.

Geef je baby de beste schoenervaring met gympen voor babymeisjes Puma Jada Crush AC. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een wandeling in de kinderwagen is, een speelsessie in het park of een dagje uit met het gezin. Sluit geen compromissen tussen stijl en comfort en kies vandaag nog deze Puma gympen voor je kleine meid!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 389755-01
Kleur wit/parelmoer roze/roze vif/roze
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Assortiment Crush