Trainingspak Sergio Tacchini Canan

Trainingspak Sergio Tacchini Canan

Beginnend op: € 120,99

€ 96,79

-20%
Kies voor de sportieve, elegante stijl van het trainingspak Sergio Tacchini Canan, ontworpen door het beroemde Italiaanse merk. Perfect voor modeliefhebbers!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 120,99

€ 96,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainingspak Sergio Tacchini Canan

Het Sergio Tacchini Canan trainingspak is de perfecte keuze voor liefhebbers van mode en een sportieve stijl. Ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, combineert dit trainingspak elegantie en comfort voor een trendy en casual look.

Het trainingspak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast en biedt optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. Het jack met capuchon heeft een modern ontwerp met het iconische Sergio Tacchini logo geborduurd op de borst. De bijpassende broek heeft een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en een recht model voor maximale bewegingsvrijheid.

Of het nu voor een intensieve trainingssessie is of een ontspannen dag thuis, dit trainingspak houdt je warm en comfortabel onder alle omstandigheden. De tijdloze stijl en elegante snit maken het ook een ideale keuze voor casual kleding in de stad.

Met het trainingspak Sergio Tacchini Canan ben je er zeker van dat je de aandacht trekt en opvalt in stijl. Dus aarzel niet, voeg hem nu toe aan je garderobe en geniet van zijn onvergelijkbare comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37957-166
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1