Sweatshirt Sergio Tacchini Cass

Sweatshirt Sergio Tacchini Cass

Beginnend op: € 65,53

€ 40,24

-39%
Het Sergio Tacchini Cass sweatshirt is een must-have van het Italiaanse merk, dat stijl en prestaties combineert voor een sportief en trendy look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,53

€ 40,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Sergio Tacchini Cass

Het Sergio Tacchini Cass sweatshirt is een must-have van het Italiaanse sport- en modemerk Sergio Tacchini. Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijk comfort en elegantie voor al je activiteiten.

Met zijn klassieke, tijdloze ontwerp is het Sergio Tacchini Cass sweatshirt perfect voor elke gelegenheid. Of je het nu draagt voor een sportsessie, een casual dagje uit of een avondje uit met vrienden, het geeft je een unieke en stijlvolle look. Het iconische logo geborduurd op de borst geeft het een chique, on-trend look.

Maar naast zijn esthetische aantrekkingskracht is het Sergio Tacchini Cass sweatshirt ook een functioneel kledingstuk. De zachte, ademende stof houdt je warm en voert vocht af, zodat je de hele dag droog en comfortabel blijft. Bovendien bieden de slanke pasvorm en elastische manchetten optimale ondersteuning voor totale bewegingsvrijheid.

Het Sergio Tacchini Cass sweatshirt is verkrijgbaar in een reeks elegante, neutrale kleuren en past gemakkelijk in je garderobe. Of je het nu draagt met een casual jeans of een sportbroek, het zal je outfit perfect aanvullen en een unieke en geraffineerde stijl toevoegen.

Mis de kans niet om het sweatshirt Sergio Tacchini Cass aan je collectie toe te voegen. Geniet van comfort, kwaliteit en stijl met dit must-have product van het Italiaanse merk Sergio Tacchini. Bestel het nu en voeg het toe aan je garderobe voor een vleugje elegantie en sportiviteit tegelijk.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37954-902
Kleur grijs/nvy
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1