Zwemshort Helly Hansen Newport

Zwemshort Helly Hansen Newport
Beginnend op: € 60,50
Duik in stijl en comfort met de Helly Hansen Newport zwemshorts - de essentials van het favoriete merk van de avonturier.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 60,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Helly Hansen Newport

De Helly Hansen Newport zwemshorts zijn een must-have voor watersportfans. Met hun stijlvolle ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zijn ze de perfecte keuze voor je dagen op het strand of bij het zwembad.

Het merk Helly Hansen staat bekend om zijn expertise in sportkleding en de Newport zwemshorts zijn daarop geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn ze zowel duurzaam als comfortabel.

De lichtgewicht, ademende stof houdt u koel en comfortabel tijdens uw wateractiviteiten. Bovendien is de short voorzien van Quick Dry-technologie, die vocht snel afvoert om je droog te houden.

Het ontwerp van de Newport zwemshort is zowel stijlvol als functioneel. Met de praktische zijzakken kun je kleine benodigdheden zoals je sleutels of telefoon gemakkelijk opbergen. Bovendien maken de felle kleuren en aantrekkelijke patronen deze shorts tot een echte blikvanger op het strand.

Of je nu een enthousiaste surfer of zwemmer bent of gewoon op zoek naar een kwaliteitsshort, de Helly Hansen Newport zwemshorts zijn een perfecte keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden.

Kijk niet verder dan Helly Hansen Newport voor DE zwemshort voor je avonturen in het water. Met hun superieure kwaliteit en stijlvolle ontwerp zullen ze je zeker vergezellen bij al je activiteiten aan zee. Wacht dus niet langer en voeg ze vandaag nog toe aan je sportkledingcollectie!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 34277-585
Kleur oceanburgeeaop
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene