Handdoek met kap Playshoes Sea Animals

Handdoek met kap Playshoes Sea Animals

Beginnend op: € 18,14

€ 15,13

-17%
Ontdek onze schattige babyhanddoek met capuchon van Playshoes, speciaal ontworpen voor peuters!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,14

€ 15,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Handdoek met kap Playshoes Sea Animals

Ontdek onze schattige babyhanddoek met kap van Playshoes, speciaal ontworpen voor peuters! Met het leuke, kleurrijke zeedierenontwerp wordt deze handdoek de perfecte badgenoot van je kind.

Gemaakt van zachte, absorberende materialen, zal deze handdoek je baby in zachtheid omhullen na het badderen. De praktische kap droogt baby's haar snel af en houdt hem warm.

Deze handdoek met kap is ideaal voor baby's van alle leeftijden en biedt comfort en gemak voor ouders. Dankzij het royale formaat kan hij jarenlang gebruikt worden, zelfs als je baby groeit.

Naast praktisch is deze handdoek met kap ook een leuk badaccessoire voor baby. De zeedierenmotieven wekken de nieuwsgierigheid van je kind en maken badderen nog leuker.

Bovendien staat Playshoes bekend om zijn kwaliteitsproducten en aandacht voor detail. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze handdoek met kap duurzaam en slijtvast is, voor zorgeloos dagelijks gebruik.

Geef je baby een comfortabel en leuk bad met de Playshoes Sea Animals handdoek met kap. Een must-have voor alle ouders van baby's!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 340050-015
Kleur turquoise
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1