Shirt met korte mouwen Revolution Loose

Shirt met korte mouwen Revolution Loose

Beginnend op: € 80,62

€ 46,93

-42%
Het shirt met korte mouwen Revolution Loose: ongeëvenaarde stijl en comfort, gemaakt door het beroemde merk. Perfect voor een trendy, casual look.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,62

€ 46,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Shirt met korte mouwen Revolution Loose

Het Revolution Loose overhemd met korte mouwen is een trendy, comfortabel kledingstuk dat stijl en nonchalance combineert. Ontworpen door het beroemde merk Revolution, is dit overhemd perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden.

Dit overhemd is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaard comfort dankzij de snit loose en korte mouwen. Elle is ideaal voor warme zomerdagen en houdt je koel en stijlvol tegelijk.

Het ontwerp is zowel modern als tijdloos, met een button-down kraag en een discrete borstzak die een vleugje verfijning toevoegt aan het ensemble. Het overhemd is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste bij jouw stijl past.

Of je nu een zakenman of een fashionista bent, het Revolution Loose overhemd met korte mouwen is een perfecte keuze om je garderobe compleet te maken. Door zijn veelzijdigheid kun je het combineren met een pantalon voor een formele look, of met een jeans voor een meer casual stijl.

Wacht dus niet langer en voeg dit overhemd met korte mouwen Revolution Loose toe aan je kledingcollectie. Het comfort, de stijl en de kwaliteit maken het een essentieel onderdeel van je garderobe, voor een elegante en casual look in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Revolution
Fabrikant SKU 3105-offwhite
Kleur offwhite
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene