Cap Eisbär Pulse MÜ

Cap Eisbär Pulse MÜ
€ 50,41
Ontdek de Eisbär Pulse MÜ beanie, ideaal voor je activiteiten outdoor en het dagelijks leven. Hij is veelzijdig, slijtvast en altijd stijlvol en past bij elk weertype.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Cap Eisbär Pulse MÜ

Ideaal voor een breed scala aan buitensporten en een actief dagelijks leven. I kan op verschillende manieren gedragen worden in alle weersomstandigheden - zonder plooien als een Loose Fit muts, met plooien als een Tight Fit muts. Dankzij het superdunne materiaal kan ik ook onder een helm worden gedragen. Klein en lichtgewicht, er is geen reden om me thuis in de kast te laten liggen, zelfs niet op lange expedities of wanneer opbergruimte schaars is minimum.

Gemaakt van 100% milieuvriendelijke merinowol, ik ben helemaal voor duurzaamheid. Deze hoogwaardige natuurlijke vezel, geverfd zonder chloor, komt van een ecologische schapenboerderij zonder muilkorven en is indrukwekkend vanwege zijn thermoregulerende, ademende, vochtregulerende, geurwerende en biologisch afbreekbare eigenschappen en functies. Als duurzaam product is zelfs het logo gemaakt van gerecycled vilt met milieuvriendelijke bedrukking.

Combineer me bij voorkeur met de bijpassende PULSE Multitube in Mix & Match.

Extra informatie

Merk Eisbär
Fabrikant SKU 30850-006
Kleur grau
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene