Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Leighton

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Leighton

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

-20%
Ontdek het elegante Soaked in Luxury Leighton overhemd voor dames, met zijn lange mouwen en tijdloze stijl. Perfect voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Leighton

Ontdek onze nieuwste aanwinst in het Soaked in Luxury assortiment: het damesshirt met lange mouwen Leighton. Dit overhemd is ontworpen voor de moderne, elegante vrouw en is een must-have om je garderobe mee aan te vullen.

Dit overhemd is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en biedt ongeëvenaard comfort dankzij de slanke pasvorm en lange mouwen. De tijdloze, verfijnde stijl maakt het een veelzijdig kledingstuk, perfect voor alle gelegenheden.

Het Leighton overhemd van Soaked in Luxury is ideaal voor zowel casual als geraffineerde looks. Draag het met jeans en sportschoenen voor een casual chique look look, of met een kokerrok en hakken voor een elegantere look.

Het discrete stippenpatroon voegt een vleugje vrouwelijkheid en originaliteit toe aan dit klassieke overhemd. Bovendien garandeert de kwaliteitsconstructie een uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je het seizoen na seizoen kunt dragen.

Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij elk vrouwelijk figuur. Dus voeg het Leighton damesshirt met lange mouwen van Soaked in Luxury toe aan je collectie - je zult er geen spijt van krijgen!

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407008-302325
Kleur hot fudge swirl
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene