Fleecedeken voor baby's Playshoes Unicorn [Grootte 75x100 cm]

Fleecedeken voor baby's Playshoes Unicorn [Grootte 75x100 cm]

€ 16,12

€ 13,51

-16%
Ontdek de zachtheid en magie van de baby fleece deken Playshoes Unicorn, ontworpen voor peuters door Playshoes.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Fleecedeken voor baby's Playshoes Unicorn

De Playshoes Unicorn baby fleece deken is een must-have voor de allerkleinsten. Gemaakt door het beroemde merk Playshoes, is deze deken speciaal ontworpen voor baby's. Zacht, warm en comfortabel, perfect om je kind in te wikkelen in een cocon van zachtheid.

Deze fleecedeken is ideaal voor baby's omdat hij licht van gewicht is en makkelijk mee te nemen. Het is ook heel praktisch voor uitstapjes met de kinderwagen of in de auto, omdat het gemakkelijk kan worden opgevouwen en opgeborgen in een luiertas. Met zijn babyvriendelijke formaat is deze deken je bondgenoot om je kleintje onder alle omstandigheden warm te houden.

Het schattige eenhoornontwerp op een pastelkleurige achtergrond van rose maakt dit dekentje tot een echte favoriet bij zowel ouders als baby's. Het is niet alleen praktisch, het ziet er ook geweldig uit. Je baby zal het heerlijk vinden om zich in deze zachte, kleurrijke deken te wikkelen.

Deze fleece deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht voor de gevoelige babyhuid. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een zeer praktisch product is voor jonge ouders. Met deze deken hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of scheuren, want hij is sterk en duurzaam.

Of het nu voor dutjes, knuffels of familie-uitjes is, de Playshoes Unicorn baby fleece deken zal de perfecte metgezel voor je kind zijn. Geef ze het comfort en de warmte die ze nodig hebben met deze schattige en praktische deken. Wacht niet langer en voeg deze deken toe aan je lijst met babybenodigdheden.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301716-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Maat 75x100 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1