Parachute cargobroek met elastische zoom Project X Paris

Parachute cargobroek met elastische zoom Project X Paris

Beginnend op: € 60,49

€ 41,83

-31%
De cargo elastische parachutebroek van Project X Paris is een must-have voor een trendy urban stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 41,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Parachute cargobroek met elastische zoom Project X Paris

De cargo parachutebroek met elastische onderkant van Project X Paris is het perfecte kledingstuk voor mannen die op zoek zijn naar een trendy en comfortabele streetwear stijl. Met zijn unieke ontwerp en praktische details is deze broek de perfecte belichaming van de urbanesprit van het merk.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze cargo broek zowel robuust als léger en biedt hij de hele dag optimaal comfort. Elastische enkelboorden zorgen voor volledige bewegingsvrijheid, terwijl de ruime cargo zakken praktische opbergruimte bieden voor uw benodigdheden.

De cargo parachutebroek met elastische onderkant Project X Paris heeft ook een verstelbare elastische tailleband voor een perfecte pasvorm. Het moderne, casual ontwerp is perfect voor elke gelegenheid, of je nu op stap gaat voor een ontspannen dagje in de stad of een avondje uit met vrienden.

Naast de unieke stijl is deze cargo broek ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de broek kunt vinden die het beste bij je persoonlijkheid en garderobe past. Met het merk Project X Paris ben je verzekerd van een originele en trendy look, die tegelijkertijd comfortabel en praktisch blijft.

Dus wacht niet langer, voeg de cargo parachutebroek met elastische onderkant Project X Paris vandaag nog toe aan je kledingcollectie en neem een urban en moderne stijl aan die niet onopgemerkt zal blijven. Bestel ze nu en val op met dit must-have kledingstuk van Project X Paris.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2442012_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene