Geborduurde hoodie met logo Project X Paris

Geborduurde hoodie met logo Project X Paris

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

-20%
De Project X Paris hoodie: een must-have voor urban fashion, met geborduurd logo. Bekijk hem nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Geborduurde hoodie met logo Project X Paris

De hoodie met geborduurd logo Project X Paris is een must-have voor alle urban fashion fans. Gemaakt door het beroemde merk Project X Paris, combineert deze sweater stijl en comfort tot in de perfectie voor een trendy en casual look.

Het geborduurde logo op Project X Paris is een garantie voor kwaliteit en authenticiteit. Het voegt een vleugje originaliteit en raffinement toe aan dit sweatshirt en maakt het uniek in zijn soort. Met zijn strakke ontwerp en onberispelijke afwerking zal deze hoodie snel je favoriete stuk in je garderobe worden.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen stijlvol, maar ook heel comfortabel om te dragen. De losse pasvorm en zachte stof zorgen ervoor dat je je de hele dag goed voelt. De verstelbare capuchon beschermt je tegen kou en regen, terwijl de zijzakken praktische opbergruimte bieden.

Of het nu gaat om een avondje uit met vrienden of een ontspannen dagje thuis, deze hoodie is de perfecte keuze. De veelzijdige stijl past bij elke gelegenheid en bij je persoonlijke stijl. Combineer hem met jeans en sportschoenen voor een casual look, of met een chino broek en geklede schoenen voor een gekledere look.

Kortom, de Project X Paris hoodie met geborduurd logo is een must-have voor alle modeliefhebbers. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit, het unieke ontwerp en het ongeëvenaarde comfort zal het snel een onmisbaar kledingstuk worden. Voeg hem dus snel toe aan je urbanwear-collectie.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2422049_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte