Damesfleece Ragwear Flettcher

Damesfleece Ragwear Flettcher

Beginnend op: € 90,74

€ 68,05

-25%
Verwen jezelf met de must-have fleece van dit seizoen: Ragwear Flettcher. Comfort en stijl gegarandeerd dankzij Ragwear!

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesfleece Ragwear Flettcher

De Ragwear Flettcher fleece voor dames is een onmisbaar kledingstuk voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze fleece van het Duitse merk Ragwear combineert kwaliteit, design en ethiek om je een uniek product te bieden.

De fleece Ragwear Flettcher is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een slanke pasvorm die je figuur verbetert en je veel bewegingsvrijheid geeft. De zachte, warme stof van deze fleece zorgt voor optimaal comfort op koele herfst- of winterdagen.

Maar wat deze fleece nog specialer maakt, is zijn inzet voor ethiek en het milieu. Deze fleece is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen met respect voor het milieu en de rechten van werknemers. Je kunt dit kledingstuk dus met trots dragen, wetende dat je aankoop een positieve invloed heeft op de wereld.

Het ontwerp van deze fleece is zowel eenvoudig als stijlvol, met een ritssluiting aan de voorkant en een opstaande kraag om je tegen de wind te beschermen. De kunstlederen details op de schouders geven dit tijdloze kledingstuk een stijlvolle, moderne touch.

Of je nu gaat wandelen in de bergen, door de stad slentert of gewoon thuis ontspant, de fleece Ragwear Flettcher is je perfecte bondgenoot. Het is ook ideaal voor onder een jas op koudere dagen.

Wacht niet langer om deze kwaliteitsfleece aan je garderobe toe te voegen. Met Ragwear kun je zowel stijlvol als toegewijd zijn. Wacht dus niet langer en koop nu je damesfleece Ragwear Flettcher!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2412-30036-6008
Kleur bruine suiker
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1