Waterdicht damesjack Ragwear Dowey A

Waterdicht damesjack Ragwear Dowey A

Beginnend op: € 110,91

€ 83,18

-25%
Blijf droog met de Ragwear Dowey A waterdichte jas voor dames. Een chique en praktische keuze voor optimale bescherming.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Dowey A

De waterdichte jas Ragwear Dowey A voor dames is de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele outdoorjas. Ontworpen door het beroemde merk Ragwear, combineert deze waterdichte jas mode en prestaties om je droog en warm te houden in alle weersomstandigheden.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van waterdichte en ademende technologie om je te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd een maximaal ademend vermogen te bieden. De duurzame, lichtgewicht buitenstof is ontworpen om de elementen te weerstaan en je droog te houden, terwijl de zachte binnenvoering je comfortabel houdt.

Het vrouwelijke ontwerp van deze waterdichte jas van Ragwear Dowey A maakt het een echt modeaccessoire voor elke gelegenheid. Met stijlvolle details zoals een afneembare capuchon met trekkoord en verstelbare taille past deze jas perfect bij je lichaam voor een stijlvolle, vrouwelijke look.

Of je nu in de stad bent of in de buitenlucht, deze waterdichte jas houdt je de hele dag gezelschap. De slanke pasvorm en praktische zakken geven je bewegingsvrijheid en opbergruimte voor al je essentials. Bovendien kun je hem dankzij de tijdloze stijl bij elke outfit dragen, of je nu door de stad wandelt of de bergen intrekt.

Laat de regen je dag niet bederven, kies voor de waterdichte jas voor dames Ragwear Dowey A en wees klaar om alle weersomstandigheden in stijl en comfort te trotseren. Zoek niet verder, de perfecte jas voor jou is hier. Bestel nu en voeg een vleugje mode toe aan je outdoorgarderobe.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60014-2028
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1