Junior Hoodie Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Junior Hoodie Le Coq Sportif Saison 2 N°1
Beginnend op: € 60,50
Kijk naar de sportieve en trendy look op onze Le Coq Sportif Saison 2 N°1 hoodie voor kinderen! Perfect voor jonge sportfans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Junior Hoodie Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Het Le Coq Sportif Saison 2 N°1 sweatshirt met capuchon voor kinderen is een echte favoriet bij jonge sportfans! Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Le Coq Sportif en is de perfecte mix van stijl en comfort.

Het unieke ontwerp van dit sweatshirt met is voorzien van het iconische haantjeslogo van het merk en het cijfer "1" dat de eerste plaats op het podium symboliseert. Deze details maken dit sweatshirt een echte must-have voor jonge atleten in de dop.

Deze hoody is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaarde zachtheid en warmte. Kinderen kunnen in alle rust genieten van hun sportactiviteiten of schooldag, zonder last te hebben van oncomfortabele kleding.

De hoody Le Coq Sportif Saison 2 N°1 is perfect voor kinderen van alle leeftijden, dankzij de maat junior. Of het nu jongens of meisjes zijn, dit sweatshirt zal een stijlvolle aanvulling zijn op hun sportgarderobe.

Dit sweatshirt met capuchon is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook erg praktisch. De verstelbare capuchon helpt kinderen hun hoofd te beschermen tegen wind en kou, terwijl de kangoeroezak aan de voorkant ideaal is om hun kleine spulletjes in op te bergen.

Of het nu voor school, een training of een ontspannend dagje uit is, de Le Coq Sportif Saison 2 N°1 kinderhoodie is de ideale metgezel voor jonge sportfans. Geef je kind een kwaliteitskledingstuk waarmee ze hun favoriete sport in stijl en comfort kunnen beoefenen. Bestel deze sweater nu Le Coq Sportif en laat je kind zijn passie voor sport met trots uitdragen!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410685
Kleur paars j/jurk blauw
Kleur Paars
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek gekapte