Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1
Beginnend op: € 190,58
Het zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1, een must-have voor sport- en modefans, gemaakt door het beroemde Franse merk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Het Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 zip-up sweatshirt is een must-have voor alle liefhebbers van sport en stijl. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en is zowel comfortabel als stijlvol.

Het strakke, moderne ontwerp wordt versterkt door het beroemde haanlogo, het symbool van het merk, dat op de voorkant is geborduurd. Deze subtiele touch voegt een vleugje verfijning toe aan dit sweatshirt, waardoor het een echte must-have is voor elke sportgarderobe.

Dit sweatshirt met rits is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam. Het houdt je comfortabel en behoudt zijn vorm en kleuren vanorigine wasbeurt na wasbeurt. Dit sweatshirt is perfect voor intensieve trainingssessies of vrijetijdskleding en gaat overal met je mee.

Dankzij de ritssluiting aan de voorkant kun je hem op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je stemming en het weer. Je kunt hem helemaal dichtritsen om je tegen de kou te beschermen, of een beetje open voor een vleugje casual stijl. Wat je voorkeur ook is, met het sweatshirt met rits Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 zit je altijd comfortabel en stijlvol.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een ideaal cadeau voor elke sportfan of om jezelf te verwennen. Voeg een vleugje klasse en comfort toe aan je garderobe met het Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 sweatshirt met rits. Bestel hem nu en draag met trots de kleuren van het iconische Franse merk Le Coq Sportif.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410456
Kleur donker fluweel
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene