Polo Le Coq Sportif Essentiels N°2

Polo Le Coq Sportif Essentiels N°2
Beginnend op: € 60,50
Ontdek de Le Coq Sportif Essentiels N°2 polo, een must-have voor een tijdloze sportieve stijl. Gemaakt door het beroemde Franse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 60,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Le Coq Sportif Essentiels N°2

De Le Coq Sportif Essentiels N°2 polo is een must-have voor alle fans van sportkleding. Gemaakt door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, is dit poloshirt de perfecte belichaming van Franse stijl en elegantie.

Trouw aan het merklogoesprit heeft dit poloshirt een strak, tijdloos ontwerp met het beroemde Le Coq-logo. De slanke pasvorm en zorgvuldige afwerking maken het zowel elegant als comfortabel.

Dit poloshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam. De ademende stof voert vocht af om je droog en koel te houden, zelfs tijdens de meest intensieve sportactiviteiten.

De Le Coq Sportif Essentiels N°2 polo is een echte basic die perfect past bij alle casual outfits. Gedragen met een jeans voor een casual look look, of met een chino voor een elegantere stijl, past hij bij elke gelegenheid.

Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar een kwaliteitspolo om aan je garderobe toe te voegen, dit model zal aan al je verwachtingen voldoen. De tijdloze stijl en het comfort maken het tot een kledingstuk dat je seizoen na seizoen kunt blijven dragen.

Dit poloshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een must-have voor alle fans van het merk Le Coq Sportif. Dus wacht niet langer, voeg het nu toe aan je collectie en maak je stijlstatement met elegantie en eenvoud.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410246
Kleur scarabee
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene