Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Beginnend op: € 75,63

€ 73,40

Het Le Coq Sportif Saison 1 N°1 sweatshirt met ronde hals is een must-have voor fans van het iconische merk. Comfort en stijl gegarandeerd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 73,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Het Le Coq Sportif Saison 1 N°1 sweatshirt met ronde hals is een must-have voor alle fans van het iconische merk Le Coq Sportif. Dit sweatshirt is een waar eerbetoon aan het sportieve erfgoed van het merk, met een strak, minimalistisch ontwerp dat met het iconische Rooster-logo laat zien.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De klassieke ronde hals en lange mouwen maken het perfect voor koele herfst- of winterdagen. Je kunt het dragen voor een sporttraining of gewoon om te ontspannen op een feestje thuis.

Het ontwerp van dit sweatshirt is geïnspireerd op het eerste seizoen van het merk, met een nummer 1 prominent op de borst. Dit maakt het een echt collector's item voor alle Le Coq Sportif fans. Naast de unieke stijl heeft dit sweatshirt ook een slanke pasvorm die je figuur zal verbeteren.

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek naar iets comfortabels en modieus, het Le Coq Sportif Saison 1 N°1 sweatshirt met ronde hals is de perfecte keuze. Het is veelzijdig en geschikt voor alle gelegenheden, of je nu gaat sporten, uitgaat met vrienden of een casual dag thuis hebt.

Mis de kans niet om dit uitzonderlijke sweatshirt van Le Coq Sportif te bemachtigen. Voeg het toe aan je sportcollectie of geef het cadeau aan een geliefde. Met zijn iconische ontwerp en superieure kwaliteit zal dit sweatshirt een waardevolle toevoeging aan je garderobe zijn. Bestel hem nu en toon je liefde voor Le Coq Sportif met trots.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410214
Kleur nieuw optisch wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene