Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Tri N°1

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Tri N°1
Beginnend op: € 80,67
Het Le Coq Sportif Tri N°1 sweatshirt met ronde hals is een must-have voor fashionista's en sportfans die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Tri N°1

Het Le Coq Sportif Tri N°1 sweatshirt met ronde hals is een must-have voor modeliefhebbers en sportfans die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en is de perfecte mix van elegantie en functionaliteit.

Met zijn klassieke ronde kraag biedt dit sweatshirt een tijdloze look die perfect is voor elke gelegenheid. Of het nu voor een sportsessie is of een casual dagje uit, dit sweatshirt zal je onmisbare bondgenoot zijn.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht, comfortabel en slijtvast. De slanke pasvorm laat je figuur beter uitkomen en geeft je veel bewegingsvrijheid. Bovendien houdt de ademende stof je droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Het ontwerp van het Le Coq Sportif Tri N°1 sweatshirt met ronde hals is zowel sober als elegant. Met het emblematische logo op de borst laat het trots zien dat het bij het beroemde Franse merk hoort. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, kun je kiezen voor de kleur die het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Of je nu een sportfan of een fashionista bent, dit sweatshirt mag niet ontbreken in je garderobe. De tijdloze stijl en onberispelijke kwaliteit maken het een kledingstuk waar je jarenlang op kunt vertrouwen.

Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op het Le Coq Sportif Tri N°1 sweatshirt met ronde hals. Een paradepaardje van het beroemde Franse merk dat je stijlvol en comfortabel zal vergezellen op al je avonturen.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410206
Kleur nieuwe optische wit/blauwe electro
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene