Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1
Beginnend op: € 90,75
Kies voor comfort en stijl met de Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1, ontworpen door het beroemde merk sportswear.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1

De Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1 is een must-have voor alle mode- en sportfans. Ontworpen door het iconische merk Le Coq Sportif, combineert deze jogging stijl en comfort om je te vergezellen bij al je fysieke activiteiten.

Deze jogging is gemaakt van materialen van topkwaliteit en is zowel zacht als duurzaam, zodat je de hele dag comfortabel blijft. De slanke pasvorm en stijlvolle details, zoals het geborduurde Le Coq Sportif logo op de zijkant, maken hem zowel modieus als tijdloos.

Of je nu sport op jogging, traint in de sportschool of gewoon thuis ontspant, deze jogging zal je perfecte metgezel zijn. De elastische tailleband met trekkoord geeft je de perfecte pasvorm, terwijl praktische zakken kleine spullen veilig opbergen.

De Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1 is verkrijgbaar in een elegante, tijdloze zwarte kleur die gemakkelijk te combineren is met al je outfits. Voeg dit essentiële stuk nu toe aan je garderobe en geniet van een onvergelijkbare stijl en absoluut comfort tijdens al je sportieve activiteiten.

Mis de kans niet om deze topkwaliteit jogging te kopen en het iconische Le Coq Sportif logo trots te laten zien tijdens je volgende sportsessie. Bestel hem nu en voeg een vleugje Franse stijl toe aan je sportkleding!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410200
Kleur scarabee
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene