1/2 rits sweater Le Coq Sportif Essentiels

1/2 rits sweater Le Coq Sportif Essentiels

Beginnend op: € 80,67

€ 61,86

-23%
Het Le Coq Sportif Essentiels sweatshirt met 1/2 rits, een must-have voor liefhebbers van mode en comfort. Ontdek het iconische merk Le Coq Sportif.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 61,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

1/2 rits sweater Le Coq Sportif Essentiels

Het Le Coq Sportif Essentiels sweatshirt met 1/2 rits is een must-have voor liefhebbers van tous mode en comfort. Met het iconische Le Coq Sportif merk is dit sweatshirt zowel stijlvol als casual, perfect voor sportieve activiteiten of alledaagse casual wear.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaard comfort dankzij de losse pasvorm en zachte stof. De halve rits voegt een extra vleugje stijl toe en zorgt voor extra ventilatie als je dat nodig hebt.

Het klassieke, tijdloze ontwerp van dit sweatshirt maakt het een must-have in je garderobe. Met het geborduurde Le Coq Sportif logo op de borst is dit sweatshirt een symbool van stijl en kwaliteit. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past dus bij elke outfit.

Of je hem nu draagt om te sporten of gewoon om thuis te relaxen, dit sweatshirt houdt je de hele dag warm en comfortabel. De veelzijdige stijl en duurzame kwaliteit maken het een langetermijninvestering in je garderobe.

Dus waarom voeg je geen vleugje Franse stijl toe aan je look met het Le Coq Sportif Essentiels sweatshirt met 1/2 rits? Koop hem vandaag nog!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410191
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene