Dames Hoodie Le Coq Sportif Essentiels N°1

Dames Hoodie Le Coq Sportif Essentiels N°1
Beginnend op: € 80,67
Het dames sweatshirt met capuchon Le Coq Sportif Essentiels N°1: een must-have voor alle stijlbewuste vrouwen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames Hoodie Le Coq Sportif Essentiels N°1

Het Le Coq Sportif Essentiels N°1 sweatshirt met capuchon voor dames is een onmisbaar kledingstuk voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Dit sweatshirt, ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, is zowel elegant als sportief en biedt de perfecte combinatie voor elke gelegenheid.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als warm, zodat je de hele dag behaaglijk en warm blijft. De slanke pasvorm verbetert je vrouwelijke silhouet, terwijl de capuchon je beschermt tegen de kou. Het iconische Le Coq Sportif logo op de borst geeft dit sweatshirt een unieke stijl.

Of je nu sport of gewoon thuis ontspant, dit sweatshirt houdt je comfortabel dankzij de zachte, lichtgewicht stof. Je kunt hem dragen met een sportbroek voor een casual look of met een rok voor een meer vrouwelijke look.

Het Le Coq Sportif Essentiels N°1 sweatshirt met capuchon voor dames is ook een milieuvriendelijke keuze, want het is gemaakt van milieuvriendelijk organisch katoen. Door dit sweatshirt te kopen, steun je niet alleen je stijl, maar ook een merk dat zich inzet voor duurzame praktijken.

Voeg een vleugje Franse stijl toe aan je garderobe met deze dameshoodie van Le Coq Sportif Essentiels N°1. Of je nu in de stad bent of op het platteland, met dit sweatshirt voel je je zowel stijlvol als comfortabel. Wacht niet langer en trakteer jezelf vandaag nog op deze damesmode.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410169
Kleur licht gevlekt beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte