T-shirt Project X Paris Signature Tricolor

T-shirt Project X Paris Signature Tricolor

Beginnend op: € 30,24

€ 21,44

-29%
Ontdek het Project X Paris Signature Tricolor T-shirt, een must-have voor urban fashion fans, gemaakt door het Franse merk Project X Paris.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 21,44

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Project X Paris Signature Tricolor

Het Project X Paris Signature Tricolor T-shirt is een must-have voor alle urban fashion fans. Ontworpen door het Franse merk Project X Paris, is dit T-shirt zowel trendy als iconisch, perfect om toe te voegen aan je garderobe streetwear.

Met zijn unieke, moderne ontwerp toont dit T-shirt trots het iconische logo van het merk in een driekleurig patroon, dat de kleuren van France vertegenwoordigt. Gemaakt van hoogwaardige materialen is het niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook duurzaam.

Of je het nu wilt dragen voor een avondje uit met vrienden of een casual dagje in de stad, dit Project X Paris T-shirt ziet er gegarandeerd stijlvol en trendy uit op look. Combineer het met jeans en sportschoenen voor een casual look, of met blazer en nette schoenen voor een meer verfijnde look.

Dit T-shirt is niet alleen een must-have voor modeliefhebbers, maar ook een manier om je steun te betuigen aan het merk Project X Paris en zijn unieke stijl. Dus voeg dit T-shirt vandaag nog toe aan je collectie!

Dit Project X Paris Signature Tricolor T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en is een must-have voor iedereen die zich in stijl wil onderscheiden van de massa. Mis de kans niet om dit unieke T-shirt te bezitten en maak het vandaag nog het middelpunt van je garderobe!

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2410101_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene