Gestreepte zip-up hoodie Project X Paris

Gestreepte zip-up hoodie Project X Paris

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

-20%
De hoodie met rits Project X Paris, een must-have in de Franse urban fashion. Bekijk hem nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Gestreepte zip-up hoodie Project X Paris

De hoodie met rits en strepen Project X Paris is een must-have voor alle urban fashion fans. Dit sweatshirt is ontworpen door het bekende Franse merk Project X Paris en combineert stijl en comfort tot in de perfectie.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, voelt heerlijk aan op de huid en gaat jarenlang mee. Het ontwerp met rits en de verstelbare capuchon maken het een praktisch en veelzijdig kledingstuk, perfect voor alle gelegenheden.

Dit sweatshirt heeft ook contrasterende strepen op de mouwen, voor een unieke en modieuze touch. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen dagje uit of een meer stijlvolle look voor een avondje uit met vrienden, dit sweatshirt is de perfecte keuze.

Bovendien komt dit sweatshirt met zijn slanke pasvorm goed tot zijn recht en geeft het je optimale bewegingsvrijheid. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, voor elk wat wils.

Draag de Project X Paris gestreepte hoodie met rits met jeans en sportschoenen voor een casual, trendy look, of combineer hem met een chino-broek en geklede schoenen voor een meer verfijnde look. Wat je outfit ook is, dit sweatshirt voegt een onovertroffen vleugje stijl toe.

Wees klaar voor elk seizoen met deze hoodie met rits en strepen Project X Paris. Bestel hem nu en voeg een must-have toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2333114_GG
Kleur gg
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte